تقویم روز
آذر ۱۳۹۷
ش ی د س چ پ ج
« آبان    
 12
۳۴۵۶۷۸۹
۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶
۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳
۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آرشیو روزانه: ۱۳۹۷-۰۹-۰۷

با توجه به اهمیت غلات و نقش آن در تجارت جهانی به عنوان کالاهای استراتژیک، آگاهی از وضعیت تولید و تجارت این محصولات، یکی از موارد قابل ملاحظه در سیاست‌گذاری در این حوزه می‌باشد. بر اساس پیش‌بینی شورای جهانی غلات منتشره در پایگاه اینترنتیwww.igc.int، پیش‌بینی می‌شود تولید گندم در سال ۲۰۱۹-۲۰۱۸ به ۷۲۹ میلیون تن خواهد رسید که نسبت به سال قبل ۴/۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد. همچنین پیش‌بینی می‌شود موجودی ذخایر به اندازه  ۴/۰۳ درصد کاهش یابد. قیمت گندم سخت قرمز آمریکا طی ماه اکتبر دارای نوسان بود و در اوایل ماه نوامبر به حدود ۲۳۶ دلار برای هر تن رسید… دانلود مطلب

بازار محصولات غله‌ای بدون گلوتن به طور پیوسته‌ای همگام با افزایش بیماری سلیاک و میزان تشخیص آن و یا دیگر حساسیت‌های موجود به گلوتن رو به گسترش و پیشرفت می‌باشد. در این راستا استفاده از آردهای بدون گلوتن نظیر برنج، سورگوم، ذرت، ارزن، کاساوا، آمارانت، گندم سیاه، گنه گنه در تولید این دسته از محصولات ضروری میی‌باشد. برنج از مهم‌ترین غلات و اقلام غذایی جهان است. نیمی از جمعیت جهان، به برنج به عنوان یک غذای اصلی، وابسته هستند. آرد برنج به عنوان یک آرد بدون گلوتن، با طعم خوب، رنگ سفید، هضم‌پذیری ساده کربوهیدرات‌ها و خصوصیات غیرحساسیت‌زایی یکی از مناسب‏‌ترین آردهای غله‏‌ای در تولید محصولات بدون‏ گلوتن می‌‏باشد. بعلاوه سطح پایین سدیم، عدم وجود گلیادین و حضور کربوهیدرات‌های قابل هضم، آن را به یک آرد مناسب برای بیماران سلیاکی تبدیل کرده است. ویژگی گرانول‏‌های نشاسته برنج نیز، نقش مهمی در مناسب بودن آرد برنج دارد. همچنین آرد برنج مقدار کمی پروتئین دارد که دارای خصوصیات ویسکوالاستیک گندم نبوده، بنابراین پروتئین‏‌های برنج قادر نیستند گاز تولید شده در فرآیند تخمیر را نگهداری نمایند. از این رو هیدروکلوئید‏ها در نان برنج به منظور تولید نانی با کیفیت و حجم مناسب بکار می‏‌روند. این موضوع به خوبی به اثبات رسیده است که هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بهترین جانشین گلوتن در فرمولاسیون آرد برنج به منظور بالا بردن توانایی حفظ گاز و دستیابی به ساختار و مغز مناسب می‌باشد.

از آنجا که محصولات صنایع پخت در سبد غذایی افراد جامعه حتی بیماران سلیاکی جایگاه ویژه‌ای دارد، لذا استفاده از آردهای بدون گلوتن نظیر سورگوم، ذرت، برنج، ارزن، آمارانت، گندم سیاه، کاساوا و گنه گنه در تولید این دسته از محصولات امری اجتناب‌ناپذیر است. در این گزارش بطور مختصر به بررسی آرد سورگوم که جهت تولید نان‌های بدون گلوتن استفاده می‏‌شود، پرداخته شده است… دانلود مطلب

چاودار گیاهی از تیره غلات و جنس secale است که دارای چندین گونه مختلف است. این گیاه نخستین بار در نواحی جنوب شرقی آسیا مشاهده شده است. چاودار گیاهی است مقاوم به سرما، کم توقع که در شرایط با رطوبت بیشتر بهتر رشد می‌کند. طول این غله  ۶ تا ۸ میلیمتر و عرض آن ۲ تا ۳ میلیمتر است و به طور معمول رنگ خاکستری مایل به زرد دارد، راحت خرمنکوبی می‌شود و بدون پوشینه است. دانه چاودار شبیه به گندم دارای پریکارپ، پوسته دانه، اپیدرم و رویان یا جنینی است که به آندوسپرم و آلرون متصل است. پروتئین چاودار به نام سکالین از گروه‌های پرولامین، گلوتلین، گلوبولین، آلبومین تشکیل شده که مقدار کمی گلوتن دارد، و در دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد سفت می‌شود اما خمیر حاصل از آرد آن دارای حالت ارتجاعی و قابلیت کشش است و به همین جهت برای تولید نان می‌توان از آن استفاده کرد، اما نان حاصل هرگز ویژگی‌های مطلوب نان گندم را ندارد… دانلود مطلب

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا