تقویم روز
آبان ۱۳۹۷
ش ی د س چ پ ج
« مهر    
 1234
۵۶۷۸۹۱۰۱۱
۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸
۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵
۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آرشیو روزانه: ۱۳۹۷-۰۸-۰۵

به منظور سنجش کارشناسی کیفیت نان آزمایشگاه‌های شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق ماهانه از واحدهای نانوایی استان با در نظر گرفتن پراکنش جغرافیایی واحدهای نانوایی و نوع نان تولیدی نمونه‏‌برداری و مطابق با استاندارد ۲۶۲۸ ویژگی‌ها و روش‌های آزمون نان‌های سنتی و فرمت ارزشیابی نان مرکز پژوهش‌های غلات نمره کیفیت نمونه‌‏های نان استان را تعیین و به مرکز پژوهش‌های غلات ارسال می‌نمایند. در جدول زیر اعلام نظر کارشناسی کیفیت نان توسط شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق ۱۴ گانه در شهریور ماه ۱۳۹۷ و به‌منظور مقایسه نقطه به نقطه با ماه گذشته و شهریورماه ۹۶ و ۹۵ ارائه شده است. باتوجه به نحوه درجه‌بندی، کیفیت نان‌های تولیدی سنتی از نظر شاخص‌های حسی (حواس پنجگانه) طی این ماه در دامنه خوب واقع شده است… دانلود مطلب

سمینار علمی و آموزشی نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم-کسب و کار، تغذیه در تاریخ ۲۴ مهر، مصادف با ۱۶ اکتبر، روز جهانی غذا به همت کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان و با همکاری اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم، مرکز پژوهش‌‏های غلات، شرکت‌های تولیدکننده بهبوددهنده و تولیدکنندگان انواع ماشین‏‌آلات پخت در انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد. در این همایش محوریت مباحث آموزشی دو موضوع کسب و کار و تغذیه بود که در بخش‌های مختلف به آنها پرداخته شد. همچنین در این همایش مباحثی از قبیل ضرورت تولید نان سالم در کشور، ضرورت استفاده از بهبوددهنده‏‌ها در نان، بروز‌رسانی دستگاه‌های تولید نان، فرهنگ‏‌سازی مصرف نان حجیم در جامعه، ضرورت آموزش در حوزه نان و بررسی مشکلات صنفی موجود در نان حجیم و نیمه‌حجیم (بیمه، جواز کسب، حدود صنفی) برای نانوایان تشریح گردید.

نان سنتی معمولا به نانی خاص، متفاوت با دیگر نان‌ها و نانی که هنرمندانه پخته شده اطلاق می‌شود. برای سال‌های بسیاری، خودکارسازی نمی‌توانست بخشی از پروسه پخت محصولات نانوایی به روش سنتی باشد و برخلاف طبیعت محصولات سنتی به شمار می‌رفت اما امروزه با تغییراتی که در تکنولوژی به وجود آمده، می‌توان نان سنتی را با تجهیزات خودکار نیز تولید کرد. اما این کار به این معنا نیست که چالش‌هایی که نانوایان هنگام پخت نان سنتی با آن مواجه هستند، از بین می‌رود. کل پروسه تولید نان سنتی که از فرایند درست کردن خمیر تا ترکیب نهایی و پخت به طول می‌انجامد، ساختاری ویژه را در سلول‌های خمیر و سپس ساختار پوسته نان ایجاد می‌کند و برای به دست آوردن محصول نهایی مطلوب، به ریزه‌کاری‌های بسیاری نیاز است… دانلود مطلب

به گزارش غلات نیوز از ایرنا، اسماعیل اسفندیاری‌پور روز دوشنبه در دومین نشست کشت پایش فنی زراعت در قزوین با اشاره به خودکفایی کشور در تولید گندم افزود: در سال ۹۰ بیش از ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار گندم وارد کشور شد که با برنامه‌ریز ی و افزایش راندمان تولید این رقم اکنون به صفر رسیده است. وی اظهار داشت: در سال زراعی جاری بیش از پنج میلیون و ۸۰۰ هزارهکتار از اراضی کشاورزی به زیر کشت گندم خواهد رفت که از این حدود ۲ میلیون هکتار گندم آبی و بیش از سه میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار گندم دیم است. این مسئول گفت: با استفاده از روش‌های فناورانه و اصلاح بذر طی پنج سال گذشته روند خود اتکایی گندم از ۶۸ درصد طی سال‌های ۹۰تا ۹۲ اکنون به ۱۰۰ درصد رسیده است و همه نیاز کامل کشور از تولید داخلی تامین شده است. مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی افزود: یکی از پروژه‌های مهم در بهبود تولید گندم در اراضی دیم پروژه مشترک ایران سیمیت و ایکاردا است که با افزایش راندمان، تولید کشاورزی را در این بخش اقتصادی خواهد کرد که توسعه کشاورزی حفاظتی را در دستور کار قرار داده است. اسفندیاری‌پور گفت: با اجرای این طرح عملکرد تولید گندم در اراضی دیم طی پنج سال حدود ۲۵ درصد و در اراضی آبی حدود ۳۰ درصد افزایش می یابد.

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا