تقویم روز
مهر ۱۳۹۷
ش ی د س چ پ ج
« شهریور    
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آرشیو روزانه: ۱۳۹۷-۰۷-۱۷

نمک یک طعم دهنده است که باعث بهبود مزه و طعم محصولات صنایع پخت می‌شود. در پخت نان نمک مورد استفاده بایستی به صورت یکنواخت و همگن در خمیر پخش گردد لذا بهتر است نمک مورد استفاده در آب حل شده و سپس به خمیر اضافه شود. از مهمترین اثرات نمک روی خمیر می‌توان به موارد مطروحه در مطلب پیوست اشاره نمود… دانلود مطلب

با عنایت به اهمیت خرید تضمینی گندم و بررسی وضعیت کیفی و مراکز ذخیره‌سازی گندم از مراکز خرید استان آذربایجان‌غربی اعم از مراکز خرید تعاون روستایی، سیلوهای خصوصی و ملکی و کارخانجات آرد واقع در شهرستان‌های اشنویه، پیرانشهر، خوی، سلماس، ماکو و ارومیه با همراهی کارشناسان شرکت غله و خدمات بازرگانی استان در مورخ ۹۷/۰۷/۰۱ الی ۹۷/۰۷/۰۳ بازدید بعمل آمد و آزمایشگاه‌های مستقر در مراکز از لحاظ تجهیزات، کالیبراسیون و ثبت واقعی افت محموله‌های گندم مورد ارزیابی قرار گرفتند. علاوه بر ارزیابی فرایند خرید تضمینی گندم، انبارهای نگهداری کالاهای اساسی (گندم، برنج و شکر) نیز بررسی و در راستای بهبود فرایند خرید تضمینی و نگهداری کالاهای اساسی در انبارها، رهنمودهای لازم در حین بازدید اعلام گردید.

در سال ۱۹۷۶ استاندارد کدکس (Codex) برای محصولات بدون گلوتن، توسط کمیسیون مشترک سازمان بهداشت جهانی (WHO) و سازمان خواروبار و کشاورزی (FAO) ارائه گردید. در سال‌های ۱۹۸۱ و ۲۰۰۰ این استاندارد مورد تجدید نظر قرارگرفت که بر اساس آن محصولات بدون گلوتن به سه صورت مندرج در مطلب پیوست تعریف می‌‏شوند… دانلود مطلب

در راستای نظارت بر زنجیره تولید نان در مناطق مختلف کشور، نمایندگان مرکز پژوهش‌های غلات در مهرماه سال جاری از مراکز نگهداری گندم، کارخانجات تولید آرد و واحدهای تولید نان استان کرمان بازدید بعمل آوردند. بر اساس گزارش نمایندگان مرکز، در این استان بمنظور ساماندهی نانوایی‌ها و ایجاد شرایط رقابتی بین نانوایان در راستای ارتقاء کیفیت نان طرح درجه‌بندی نانوایان مطابق دستورالعمل مرکز پژوهش‌‏های غلات اجرا شده است. در این طرح نانوایی‌‏ها بر اساس شرایط فنی و بهداشتی و کیفیت نان تولیدی ارزیابی می‏‌شوند و درجه‏‌های طلایی، نقره‌ای و برنزی دریافت می‏‌نمایند. در استان کرمان حدود ۲ هزار و ۵۰۰ واحد نانوایی وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و ۱۰۰ واحد دولتی و مابقی آزادپز هستند. از دیگر اقدامات شایسته انجام شده در استان کرمان نصب تابلوی متحدالشکل مشخصات واحد جلوی درب نانوایی‌ها است که در این تابلو نام متصدی نانوایی، شماره نانوایی، نوع نان، زمان تعطیلی و درجه نانوایی‌هایی که درجه‏‌بندی شده‌اند مشخص گردیده است.

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا