اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آرشیو روزانه: ۱۳۹۶-۱۱-۱۴

در زابل یک فرد نیکوکار و پرتلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد. به گزارش خبرگزاری فارس: طرح‌هایی مثل دیوار مهربانی که در ادامه به رستوران‌ها و نانوایی‌ها هم کشیده شد و آدم‌های زیادی در آن حضور داشتند، حالا در زابل رنگ و بوی دیگری گرفته و با تلاش فردی، هم نانوایی‌های زیادی در این طرح حضور دارند و هم مردم بیشتری از طرح خبر دارند… دانلود مطلب

آکریلامید (ACRYLAMIDE) یک ترکیب شیمیایی است که در غذاهای با منشاء گیاهی که غنی از کربوهیدرات و مقدار کمی پروتئین می‌باشند. در طی مراحل پخت با حرارت بالا تشکیل می‌شود. برخی منابع از پتانسیل سرطان‌زایی آن خبر داده‌اند که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی غلات در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون سیب زمینی برشته شده، چیبس و نان ایجاد می‌شود. به دلیل مصرف بالای نان در کشور ایران، آکریلامید مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است… دانلود مطلب

آفت سن گندم یکی از معضلات اساسی در گندم‌های داخلی کشور است و در صورت عدم کنترل سالانه میزان زیادی از گندم تولیدی ایران در قالب ضایعات خمیر یا سوخته دور ریخته می‌شود. بزاق سن گندم حاوی آنزیم پروتئولتیکی می‌باشد که باعث تجزیه و تخریب پروتئین به خصوص گلوتن شده، الاستیسیته گلوتن را کاهش داده و به صورت سیال در می‌آورد که در نتیجه خمیر حاصل از گندم سن‌زده شل و بی‌دوام بوده و فرم نمی‌گیرد. تقلیل خواص رئولوژیکی و یا نقصان یا کاهش قوام و پایداری و نیز کمی مقاومت به کشش خمیر اولین تظاهرات ناشی از تأثیر پروتئاز است. آنزیم پپتیداز وارد شده به دانه جذب آب آرد را نیز کاهش داده و تخلخل خمیر را کم و فشردگی آن را افزایش و در مجموع کیفیت نانوائی را کاهش می‌دهد. در شرایط خسارت یکسان کاهش کیفیت در گندم‌های سخت کمتر از گندم‌های نرم می‌باشد.

در مورخ ۹۶/۱۱/۱۱ کارگروهی متشکل از مرکز پژوهش‌های غلات (آقای دکتر نصر، سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات و آقای آرش طاهری، سرپرست گروه صنایع پخت) و کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان (آقای دکتر کریمی، رئیس کانون، آقای محمود مرشدی، دبیر انجمن تولیدکنندگان ماشین‏‌آلات پخت نان و آقای محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم) از مجتمع تولید نان بارک واقع در غرب تهران به‌منظور بررسی فرایند تولید نان‌های سنتی بدون استفاده از جوش شیرین بازدید نمودند. در این بازدید فرآیند تولید نان‌های سنگک، بربری و تافتون بررسی گردید و در نهایت کیفیت نان‌های تولیدی که بدون استفاده از جوش شیرین تولید شده بودند مورد سنجش کارشناسی قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده کیفیت حسی هر سه نوع نان تولیدی مطابق استاندارد ۲۶۲۸ ویژگی‌ها و روش‌های آزمون نان‌های سنتی در محدوده خوب واقع گردید.

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا