تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آرشیو روزانه: ۱۳۹۶-۱۱-۱۱

به گزارش خبرگزاری فارس مورخ ۹۶/۱۱/۰۷ در بازارهای جهانی قیمت محصولات کشاورزی افزایشی بود. هر بوشل ذرت با ۱.۲۵ سنت افزایش نسبت به روز گذشته به قیمت ۳۵۶ دلار معامله شد. گندم هم رشد ۶.۵ دلاری داشته و هر بوشل از این کالای اساسی به قیمت ۴۴۱ دلار به فروش رفت. همچنین برنج نیز ۲۰ سنت افزایش قیمت را تجربه کرد، اما دانه‌های روغنی تقریباً کاهش قیمت داشتند به طوری که دانه روغنی سویا ۶.۷۵ دلار با کاهش قیمت همراه بود و هر بوشل از این کالای اساسی به قیمت ۹۸۵ دلار به فروش رفت. سویای خوراکی هم کاهش قیمت ۴.۷ دلار را تجربه کرد و گیاه روغنی کانولا هم با ۲.۳ دلار کاهش همراه بود. اما در گروه محصولات نرم کشاورزی، شکر رشد ۱۲ سنتی داشت و کاکائو و قهوه هم افزایشی به ترتیب ۲۶ و یک و نیم دلار را تجربه کردند و همچنین در گروه دام نیز دام زنده ۲.۰۳ دلار و دام پرواری ۲.۸ دلار افزایش قیمت داشتند.

یکی از برنامه‏‌های مرکز پژوهش‏‌های غلات امکان‏‌سنجی و بررسی تخصصی تولید نان سنگک با استفاده از آرد کامل با تاکید بر حفظ کیفیت ارگانولپتیکی (حسی) نان مطابق استاندارد ۲۶۲۸ – ویژگی‌ها و روش‏‌های آزمون نان‌های سنتی می‏‌باشد. در این راستا این مرکز با همکاری کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان که تمامی اتحادیه‌‏ها و انجمن‏‌های فعال در حوزه آرد و نان عضو این کانون هستند، بررسی تولید آرد کامل با روش‌های مختلف و انجام پخت‏‌های آزمایشی با این نوع آرد را در دستور کار خود دارد. به این منظور پخت‏‌های آزمایشی نان سنگک با آرد کامل با حضور نمایندگان مرکز پژوهش‌‏های غلات و کانون یاد‏شده در حال انجام و نان‌های تولید شده مورد ارزیابی کارشناسی قرار می‏‌گیرد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: برخی از نانوایان سبوس فله‌ای از کارخانجات آرد خریداری می‌کنند و این موضوع احتمال ورود آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و قارچی از طریق سبوس به نان را به همراه دارد. پیرو مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردهای لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد موظف هستند مسئولیت پایش اجباری استاندارد نان را برعهده بگیرند و بازرسین بهداشت محیط میزان نمک موجود در نان (که باید کمتر از یک درصد باشد) و میزان جوش شیرین را بررسی می‌کنند… دانلود مطلب

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا