اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آرشیو روزانه: ۱۳۹۶-۱۱-۰۸

مهدی شادنوش متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: براساس اعلام انستیتو تحقیقات تغذیه کشور بهترین نان برای مصرف، نانی است که از ترکیب آرد گندم و جو درست شده باشد. وی در خصوص انواع نان‌های مصرفی اظهار کرد: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، نان باید پر فیبر باشد تا علاوه بر تأمین فیبر (نیاز روزانه انسان به فیبر۳۰ گرم است) و املاح (آهن، کلسیم، فسفر، روی، منیزیم) مورد نیاز بدن، از بروز بیماری‌های غیر واگیر (چاقی، قند خون، چربی خون، فشارخون، سکته قلبی، سکته مغزی) نیز جلوگیری کند. شادنوش با اشاره به اینکه استفاده از نان‌های کامل و سبوس‌دار به جای نان‌های با آرد سفید، بسیار توصیه می‌شود، تصریح کرد: اگر آرد سبوس‌دار باشد، تخمیر می‌بایست کامل انجام شده در نتیجه اسید فیتیک سبوس توسط مخمر‌ها در طی تخمیر می‌شکند و خاصیت دفع‌کنندگی خود را از دست می‌دهد و هضم و جذب آن بهتر شده و خاصیت تغذیه‌ای پیدا می‌کند. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پاسخ به این سوال که آیا نانی که روی آن سبوس پاشیده باشند؛ برای سلامتی مفید است؟، گفت: واقعیت این است که سبوس پاشیده شده روی نان خاصیت تغذیه‌ای ندارد و برعکس به دلیل داشتن اسید فیتیک از جذب املاح غذا جلوگیری و باعث دفع آن می‌شود.

یکی از پیشنهادات مفید برای تغذیه سالم، مصرف غذاهایی با کربوهیدرات پایین هستند. مصرف‌کنندگان بیشتر متقاضی غذاهایی هستند که: در درجه اول با جنبه‌های سنتی مواد غذایی سر‌وکار داشته‌ باشند و دوم اینکه باعث افزایش سلامتی گردند. با توجه به تغییرات سریع و پیشرفت‌های تکنولوژیکی، عادات غذایی افراد نیز تغییر کرده و تنظیم سیستم گوارش به منظور تندرستی، بسیار ضروری است. فیبر‌های رژیمی از مهمترین ترکیبات در یک رژیم سالم بوده و صنایع و کارخانجات غذایی هم به دنبال راههایی برای افزایش محتوای فیبری محصولاتشان هستند… دانلود مطلب

بر اساس داده‌های دفتر مطالعات پایه منابع آب، کل ریزش‌های جوی از اول مهر تا ۲۷ دی‌ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۲ درصد و نسبت به درازمدت ۶۱.۴ درصد کاهش نشان می‌دهد. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بر اساس یافته‌های دفتر مطالعات پایه منابع آب وابسته به شرکت مدیریت منابع آب ایران در وزارت نیرو، وضعیت بارندگی در سال آبی جاری ۹۷-۹۶ نشان می‌دهد ارتفاع کل ریزش‌های جوی از اول مهر تا ۲۷ دی‌ماه سال ۹۶ بالغ بر ۳۶٫۷ میلی‌متر است که این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت یعنی ۹۵ میلی‌متر حدود ۶۱٫۴ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۵۴٫۹ میلی‌متر) در حدود ۳۳٫۲ درصد کاهش نشان می‌دهد… دانلود مطلب

کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره غنی‌سازی آرد گندم نانوایی‌ها با ریزمغذی‌های “آهن و اسیدفولیک ” توضیحاتی ارائه داد. به گزارش ایسنا، مهندس زهره پور‌احمدی در این‌باره گفت: با توجه به گزارشات و بررسی‌های صورت گرفته در خصوص وجود کم‌خونی ناشی از فقر آهن در افراد جامعه، سازمان غذا و دارو طی سال‌های گذشته، به جهت تأمین نیاز ضروری افراد جامعه به ریزمغذی آهن و تامین سلامت آن‌ها، اقدام به غنی‌سازی آرد گندم نانوایی‌های سنتی بجز نان سنگک، به ریزمغذی‌های آهن و اسید فولیک خوراکی در کل کشور کرده است. آرد نان سنگک به جهت آزادی در انتخاب برای افراد جامعه و همچنین ویژگی آرد سنگک، از شمول طرح خارج شده است… دانلود مطلب

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا