اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آرشیو روزانه: ۱۳۹۶-۱۱-۰۲

محققان مرکز تحقیقاتی CSIRO در استرالیا نوع جدیدی از گندم را تولید کردند که ۱۰ برابر گندم‌های عادی فیبر دارد.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، این پروژه در سال ۲۰۰۶ میلادی آغاز شد و در گام اول دو آنزیم که کاهش میزان آنها در گندم موجب افزایش نوعی پلی ساکارید موسوم به آمیلوز می‌شد، شناسایی شد‏. در مرحله بعدی محققان با استفاده از روش‌های متداول تولید گندم تلاش کردند مقدار آمیلوز را در هر دوره از کشت گندم از حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد تا ۸۵ درصد افزایش دهند. بدین ترتیب نوعی فیبر خوراکی موسوم به نشاسته مقاوم که حدود یک درصد کل نشاسته موجود در گندم‌های عادی را تشکیل می‌دهد، در این نوع گندم خاص به حدود ۲۰ درصد افزایش یافت. نشاسته مقاوم علاوه بر بهبود وضعیت سلامت سیستم گوارش، بدن را در برابر آسیب‌های ژنتیکی منجر به سرطان روده محافظت کرده و در مقابله با دیابت نوع ۲ نیز موثر است. گندم محبوب‌ترین منبع خوراکی فیبر است. دسترسی به گندم دارای مقادیر زیاد نشاسته مقاوم، امکان دریافت میزان کافی فیبر را بدون نیاز به تغییر رژیم غذایی فراهم می‌کند.

انجمن علوم و صنایع غذایی ایران دهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و همزمان نهمین جشنواره شهاب (R&D‌های برترصنعت غذا) را در روز چهارشنبه مورخ ۱۸ بهمن‌ماه ۹۶ از ساعت ۱۷ الی ۲۰ برگزار می‌نماید. این مراسم با حضور مقامات و مسئولان، دانشگاهیان، اصحاب رسانه و جمع کثیری از مدیران و صاحبان واحدهای صنعتی با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم و صنعت، دانشگاهیان، بازنشستگان وزارتخانه‌ها، معرفی پیشگامان و همچنین واحدهای برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه (R&D) سال ۹۶ هستند برگزار می‌گردد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ و ۴۴۲۹۲۸۵۱ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ دفتر انجمن علوم و صنایع غذایی ایران تماس حاصل فرمایید.

  • زمان برگزاری: چهارشنبه ۱۸ بهمن ۹۶،  از ساعت ۱۷ الی ۲۰
  • محل برگزاری: انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور
پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا