اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آرشیو روزانه: ۱۳۹۶-۰۷-۱۱

با توجه به اینکه نان، یکی از کالاهای اساسی و ضروری در سبد غذایی خانوار و تأمین کننده بخش اعظم انرژی، پروتئین، املاح و ویتامین‌های گروه B مورد نیاز بدن می‌باشد؛ اطمینان از ارزش غذایی و کیفی آن از اهمیت ویژه‌­ای برخوردار است. انواع آرد با درجه استخراج متفاوت برای تهیه نا­ن­‌های سنتی و صنعتی در کشور بکار می‌روند که هر یک، ویژگی‌ها و فاکتورهای کیفی خاص خود را دارند. امروزه تحقیقات نشان داده است که غذاهای حاوی غلات بویژه دانه کامل از بزرگترین منابع فیبر خوراکی هستند. سبوس گندم نیز به عنوان یک فیبر نامحلول حاوی مواد مغذی زیادی است که با ورود به آرد می‌تواند ارزش غذایی نان مصرفی را به شرط رعایت اصول لازم در فرایند پخت ارتقا دهد… دانلود مطلب

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
مهر ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« شهریور    
۱۲۳۴۵۶۷
۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴
۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱
۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸
۲۹۳۰  
دستورالعمل

امور آسیب دیدگی و کسري کالا

دستور العمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌هاي روغني

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا