اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

عمده وظایف گروه:

 

  1. برنامه‌ریزی و پایش مستمر کیفیت انواع آردهای مصرفی در واحدهای تولیدی آرد و نان مطابق با استاندارد ۱۰۳ آرد گندم (تجدید نظر پنجم).
  2. مشارکت در تدوین و تجدید نظر استاندارهای مرتبط با حوزه آرد و فرآورده‌های آن.
  3. نیازسنجی، تحلیل وضعیت موجود و سنجش اثربخشی استانداردهای مصوب در چهارچوب همکاری با ارگان‌های ذیربط.
  4. نظارت بر اجرای صحیح دستورالعمل‌های مصوب در حوزه تولید آرد در سطح شرکت‌های تابعه.
  5. مطالعه، برنامه‌ریزی و نظارت بر اجرای طرح درجه‌بندی واحدهای تولیدی آرد (کارخانجات آرد).
  6. ارائه برنامه‌های اجرایی مناسب با رویکرد اتقاء کیفی آرد مورد مصرف در کشور.
  7. بررسی و بروزرسانی وضعیت واحدهای تولیدی آرد از لحاظ فنی، تجهیزات و …
  8. پایش و ارزیابی بهبوددهنده‌های مورد مصرف در صنعت آرد ونان از نظر ترکیبات مجاز و غیرمجاز.
  9. مشارکت در تدوین طرح‌های پژوهشی در حوزه آرد و فرآورده‌های آن.

 

رئیس گروه: محبوبه تسلیمی

کارشناس ارشد علوم بهداشت در تغذیه


سایر اعضاء گروه:

آذین احمدی – کارشناس ارشد مهندسی فن‌آوری تولید نان صنعتی

محمودرضا آرام – کارشناس ارشد علوم صنایع غذایی

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
مهر ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« شهریور    
۱۲۳۴۵۶۷
۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴
۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱
۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸
۲۹۳۰  
دستورالعمل

امور آسیب دیدگی و کسري کالا

دستور العمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌هاي روغني

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا