اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

عمده وظایف گروه:

 

  1. برنامه‌ریزی و نظارت برکنترل کیفیت و آزمایشات لازم بر روی غلات (گندم) خریداری شده از داخل و خارج کشور.
  2. مشارکت در تدوین، تجدیدنظر و اعمال استانداردهای لازم در حوزه غلات و فرآورده‌های آن.
  3. ارائه خدمات آموزشی و آزمایشگاهی به بخش دولتی و غیردولتی در حوزه کنترل کیفیت غلات و فرآورده‌های آن بر طبق مفاد اساسنامه شرکت بعنوان آزمایشگاه مرجع به کارشناسان کنترل کیفی شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق و سایر متقاضیان در حوزه‌های ذیربط.
  4. هدایت و نظارت بر اجرای صحیح دستورالعمل‌های مصوب و روش‌های انجام آزمون‌ها به منظور ایجاد رویه یکسان در آزمایشگاه‌های استان.
  5. بررسی نیازهای خرید تضمینی گندم از نظر تجهیزات مورد نیاز آزمایشگاه‌های کنترل کیفی مرکز و شرکت‎های تابعه و هدایت و نظارت بر راه‌اندازی، فعال‌سازی تجهیزات خریداری شده در جهت انجام هرچه مطلوب‌تر وظایف و فعالیت‌های شرکت.
  6. تدوین و ارائه برنامه اجرایی مناسب برای فعال کردن بخش‌های غیردولتی در کنترل کیفیت غلات و فرآورده‌های آن.
  7. مشارکت در تدوین طرح‌های پژوهشی در حوزه کنترل کیفیت غلات و فرآورده‌های آن.

 

رئیس گروه: لیلا قدیانی

کارشناس ارشد شیمی، صنایع غذایی

سایر اعضاء گروه:

رویا آقاقلی‌زاده – کارشناس ارشد صنایع غذایی

فاطمه بهشتی – کارشناس ارشد میکروب‌شناسی

ندا قبادی‌نژاد – کارشناس شیمی محض

زینب لهراسبی – کارشناس صنایع غذایی

شادی سلسله‌ذاکری – کارشناسی ارشد میکروب‌شناسی

عفت شهمیری – کارشناس ارشد صنایع غدایی

لیلا عابدی – کارشناس شیمی، صنایع غذایی

فاطمه مرادی – کارشناس صنایع غذایی

شیماالسادات نعمتی – کارشناس صنایع غذایی

معصومه جمال‌لیوانی – کارشناس ارشد شیمی

محمدرضا شهبازی – کارشناس تکنولوژی آرد

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
مهر ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« شهریور    
۱۲۳۴۵۶۷
۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴
۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱
۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸
۲۹۳۰  
دستورالعمل

امور آسیب دیدگی و کسري کالا

دستور العمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌هاي روغني

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا