اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

عمده وظایف گروه:

 

  1. برنامه‌ریزی و پایش کیفیت نان تولیدی در کشور از طریق سنجش کارشناسی کیفیت نان توسط شرکت‌های منطقه‏‌ای مطابق استاندارد ۲۶۲۸
  2. مشارکت در تدوین، تجدیدنظر و اعمال استانداردهای حوزه نان.
  3. ارائه خدمات آموزشی و آزمایشگاهی به بخش دولتی و غیردولتی در حوزه نان.
  4. نظارت تخصصی بر تدوین طرح‌های پژوهشی در زنجیره تولید نان.
  5. هدایت و نظارت بر اجرای صحیح دستور‏العمل‌های مصوب و روش‌های انجام آزمون‌ها به منظور ایجاد رویه یکسان در آزمایشگاه‌های استانی در حوزه نان.
  6. تدوین و ارائه برنامه‌های اجرایی مناسب برای فعال کردن بخش‌های غیردولتی در راستای کنترل کیفیت فرآیند تولید نان.
  7. مطالعه و بررسی روش‌های تولید نان، فرمول‌های پخت و کلیه امور مربوط به تولید نان‌های سنتی و صنعتی.
  8. مطالعه و ارزیابی عملکرد بهبود‏دهنده‌های مورد مصرف در واحدهای تولید نان.
  9. ارزیابی مولفه­‌های حسی (ارگانولپتیک) کیفیت و بیاتی نان مطابق استانداردهای ۲۶۲۸ و ۲۳۳۸
  10. بررسی خواص فیزیکی خمیر آرد گندم شامل تعیین جذب آب و خواص رئولوژی آن با استفاده از دستگاهه‌ای فارینوگراف و اکستنسوگراف مطابق استانداردهای ۱-۳۲۴۶ و ۲-۳۲۴۶
  11. پایش PH نان (معرف مصرف جوش­‌شیرین در تهیه نان) مطابق استاندارد ۳۷
  12. بررسی کیفیت خمیرمایه‌های مورد استفاده در صنعت نان مطابق استاندارد بین‌المللی ۸۹ -۰۱٫۰۱ AACC
  13. انجام آزمایشات تخصصی پخت بر روی انواع مختلف آرد با استفاده از افزودنی­‌های مختلف از جمله مواد بهبود‏دهنده.
  14. مشارکت در برنامه‌‏ریزی جهت بهسازی و نوسازی واحدهای تولید نان طبق استانداردهای ۲۷۴۹ ، ۵۸۰۸ ، ۵۸۰۹ ، ۵۸۱۰ و ۶۹۴۳
  15. ارتباط مستمر با آزمایشگاه شرکت‌های تابعه، اتحادیه‌ها و انجمن‌های فعال در زنجیره تولید نان و ارائه نظرات کارشناسی و خدمات مشاوره‏‌ای.

 

 

رئیس گروه: آرش طاهری

دکترای کشاورزی، علوم و صنایع غذایی

 

سایر اعضاء گروه:

سارا دانشگر – کارشناس ارشد کشاورزی، علوم و صنایع غذایی

نسرین کابلی – کارشناس کشاورزی، علوم صنایع غذایی

صدیقه قربانی – کارشناس ارشد کشاورزی، علوم و صنایع غذایی

تکتم فراهانی – کارشناس ارشد کشاورزی، علوم و صنایع غذایی

داوود مقصودی – کارشناس ارشد میکروبیولوژی

 

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
مهر ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« شهریور    
۱۲۳۴۵۶۷
۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴
۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱
۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸
۲۹۳۰  
دستورالعمل

امور آسیب دیدگی و کسري کالا

دستور العمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌هاي روغني

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا