اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

برگزاری دوره آموزشی دانه‎های روغنی (سویا، کلزا،آفتابگردان و گلرنگ) در تاریخ 96/12/07

دانه غلات بصورت کامل بدلیل داشتن سبوس حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر، مواد معدنی از قبیل سدیم، کلسیم، آهن، منیزیم، سلنیم، روی، انواع ویتامین‌های گروه B اعم از تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین E می‏‌باشد. از آنجایی‌که سبوس جدار خارجی دانه گندم را تشکیل می‌‏دهد، طی فرایند سبوس‏‌گیری بخش قابل ملاحظه‌‏ای از مواد مغذی فوق به همراه سبوس از آرد جدا می‏‌شود بطوری‌که مقدار ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر در نان‌های سبوس‌دار مانند نان سنگک دو برابر نان سفید می‏‌باشد… دانلود مطلب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا