تقویم روز
آبان ۱۳۹۷
ش ی د س چ پ ج
« مهر    
 1234
۵۶۷۸۹۱۰۱۱
۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸
۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵
۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

حلول ماه پرخیر و برکت ربیع‌الاول، ماه ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) بر عموم مسلمین تبریک و تهنیت باد.

نان سنتی معمولا به نانی خاص، متفاوت با دیگر نان‌ها و نانی که هنرمندانه پخته شده اطلاق می‌شود. برای سال‌های بسیاری، خودکارسازی نمی‌توانست بخشی از پروسه پخت محصولات نانوایی به روش سنتی باشد و برخلاف طبیعت محصولات سنتی به شمار می‌رفت اما امروزه با تغییراتی که در تکنولوژی به وجود آمده، می‌توان نان سنتی را با تجهیزات خودکار نیز تولید کرد. اما این کار به این معنا نیست که چالش‌هایی که نانوایان هنگام پخت نان سنتی با آن مواجه هستند، از بین می‌رود. کل پروسه تولید نان سنتی که از فرایند درست کردن خمیر تا ترکیب نهایی و پخت به طول می‌انجامد، ساختاری ویژه را در سلول‌های خمیر و سپس ساختار پوسته نان ایجاد می‌کند و برای به دست آوردن محصول نهایی مطلوب، به ریزه‌کاری‌های بسیاری نیاز است… دانلود مطلب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا