تقویم روز
آذر ۱۳۹۷
ش ی د س چ پ ج
« آبان    
 12
۳۴۵۶۷۸۹
۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶
۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳
۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س)، کریمه اهل‌بیت(ع)، بر عموم شیعیان تسلیت و تعزیت باد.

نمک یک طعم دهنده است که باعث بهبود مزه و طعم محصولات صنایع پخت می‌شود. در پخت نان نمک مورد استفاده بایستی به صورت یکنواخت و همگن در خمیر پخش گردد لذا بهتر است نمک مورد استفاده در آب حل شده و سپس به خمیر اضافه شود. از مهمترین اثرات نمک روی خمیر می‌توان به موارد مطروحه در مطلب پیوست اشاره نمود… دانلود مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 1 =

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا