تقویم روز
آذر ۱۳۹۷
ش ی د س چ پ ج
« آبان    
 12
۳۴۵۶۷۸۹
۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶
۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳
۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س)، کریمه اهل‌بیت(ع)، بر عموم شیعیان تسلیت و تعزیت باد.

کیفیت محصولات نانوایی به فرمولاسیون و شرایط تولید وابسته است. برخی از خصوصیات کیفی می‌تواند به وسیله بهبود و بهینه‌سازی فرمولاسیون بهبود یابد. فرآیند تولید محصولات نانوایی شامل مخلوط کردن، تخمیر خمیر، شکل‌دهی، پخت و سرد کردن می‌باشد. هر کدام از این عوامل نقش مهم و متفاوتی در خصوصیات کیفی محصول دارند که این خصوصیات کیفی وابسته به واکنش گرمایی است که در خلال فرایند پخت ایجاد شده است. در فرایند پخت نان، خمیر تحت شرایط گرمایی به نان تبدیل می‌شود. تغییرات در زمان پخت شامل افزایش حجم نان، تشکیل پوسته، غیرفعال شدن مخمر، فعالیت آنزیمی، منعقد شدن پروتئین، ژلاتینه شدن نشاسته و کاهش رطوبت است… دانلود مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا