اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

نشریه شماره۳۷

 

 

حمایت از NGO ها و تشکلهای صنفی، گامی در جهت تحقق اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی – نانوایی و آرد گندم دوروم – اهمیت و ضرورت گردآوری و مستندسازی دانش بومی با تأکید بر حوزه های گندم، آرد و نان – بیماری زنگ گندم – کنترل بیولوژیکی قارچ فوزاریوم گرامینه آروم در گندم -وسیله خاصیت آنتاگونیستی برخی از باکتریها -سوسک برگ خوار غلات -تضمین اصول بهداشتی سیلو – کپک نان – روش های افزایش زمان ماندگاری محصولات نانوایی – تشخیص آمادگی چونه خمیر

 

 

 

دانلود   جزئیات


نشریه شماره۳۶

 

-همایش اهمیت و نقش برند در توسعه پایدار صنعت نان

– پخت نان در میان دختران ایل بختیاری- نقش مطالعات اجتماعی در حوزه گندم، آرد و نان

– بررسی عوامل ضایعات نان و ارائه راهکار های مناسب اجرایی در حذف یا کاهش آن

– همت مضاعف و کار مضاعف به منظور فرهنگ سازی درخصوص مصرف بهینه نان

– مروری بر خواص شیمیایی و تغذیه ای روغنها و چربیها- فواید استفاده از فیبر دانه غلات

– مالت، معجزه ای برای فرآورده های نانوایی- فرمول های پخت، زبانی مشترک برای نانوایان

– مایکوتوکسین ها و راه های کنترل آنها

– اهمیت نان در اسلام

دانلود   جزئیات


نشریه شماره۳۴

 


نشریه شماره۳۳

 


نشریه شماره۳۲

 


نشریه شماره۳۱

 


نشریه شماره۳۰

 


نشریه شماره۲۹

 


صفحات: 1 2 3 4

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
آذر ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« آبان    
 123
۴۵۶۷۸۹۱۰
۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷
۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴
۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

امور آسیب دیدگی و کسري کالا

دستور العمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌هاي روغني

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا