اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

برگزاری همایش آموزشی مسئولین کنترل کیفی استان‌ها

بر اساس ارزیابی نتایج آزمایشات کنترل کیفی انجام شده توسط شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق و انطباق با استانداردهای مرتبط، در سه ماهه دوم سالجاری میانگین کشوری ویژگی­‌های کیفی آرد مصرفی جهت تولید نان بربری، تافتون و لواش شامل درصد رطوبت، درصد خاکستر در ماده خشک، درصد پروتئین، درصد گلوتن مرطوب و ابعاد و اندازه ذرات در محدوده مجاز و مطابق با استاندارد ۱۰۳ آرد (تجدید نظر پنجم و اصلاحیه شماره ۱) بوده است. در مورد نان سنگک به استثنا درصد خاکستر در ماده خشک میانگین کشوری سایر ویژگی­‌های کیفی اشاره شده با استاندارد مطابقت دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
دی ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« آذر   بهمن »
 1
۲۳۴۵۶۷۸
۹۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵
۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲
۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹
۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا