اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

جایگاه خمیرترش در فرآوری نان

کاربرد ازن در فرآورده‌های غلات

نان مسطح خشک

انواع فرهای پخت نان

عدد زلنی و نقش آن در کیفیت نان

آیا ماکارونی چاق‌کننده است؟

چه نوع نان سبوس‌داری بخوریم؟

نماتد گال دانه گندم

آکریلامید (ACRYLAMIDE) و عوارض ناشی از مصرف آن

فیبرها و اثر آنها بر سلامتی

آشنایی با سن گندم

آشنایی با لمبه گندم

اهمیت استفاده از نان‌های سبوس‌دار در جیره غذایی روزانه

رده‌بندی انواع گندم

ویژگی‌های سبوس گندم

شناسایی انواع آرد و ویژگیهای کیفی آن با نگاهی بر استاندارد ۱۰۳ آرد گندم- تجدید نظر پنجم

ذخیره‌سازی گندم و اهمیت کنترل کیفی در طول نگهداری

آشنایی با تولید نان به روش صنعتی

آشنایی با آفات انباری

آشنایی با پروتئین و گلوتن موجود در گندم

حد نصاب و موارد مصرف زکات گندم

امنیت غذایی

آشنایی اجمالی با برخی از عقود اسلامی – واجب مغفول بویژه در معاملات اقتصادی، بازرگانی

ضرورت توجه به پرداخت زکات در تولید گندم و سیاست‌های قیمت‌گذاری

بیوتروریسم یا تروریسم بیولوژیک

تاریخچه تحقیقات گندم در ایران

نان صنعتی

تاثیر گرم شدن زمین در کیفیت گندم

 

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا