تقویم روز
مهر ۱۳۹۷
ش ی د س چ پ ج
« شهریور    
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

آشنایی با بیماری سلیاک

محصولات تراریخته یا دستکاری شده ژنتیکی

آشنایی با پروتئین گندم (گلوتن)

HACCP چیست؟

جایگاه خمیرترش در فرآوری نان

کاربرد ازن در فرآورده‌های غلات

نان مسطح خشک

انواع فرهای پخت نان

عدد زلنی و نقش آن در کیفیت نان

آیا ماکارونی چاق‌کننده است؟

چه نوع نان سبوس‌داری بخوریم؟

نماتد گال دانه گندم

آکریلامید (ACRYLAMIDE) و عوارض ناشی از مصرف آن

فیبرها و اثر آنها بر سلامتی

آشنایی با سن گندم

آشنایی با لمبه گندم

اهمیت استفاده از نان‌های سبوس‌دار در جیره غذایی روزانه

رده‌بندی انواع گندم

ویژگی‌های سبوس گندم

شناسایی انواع آرد و ویژگیهای کیفی آن با نگاهی بر استاندارد ۱۰۳ آرد گندم- تجدید نظر پنجم

ذخیره‌سازی گندم و اهمیت کنترل کیفی در طول نگهداری

آشنایی با تولید نان به روش صنعتی

آشنایی با آفات انباری

آشنایی با پروتئین و گلوتن موجود در گندم

حد نصاب و موارد مصرف زکات گندم

امنیت غذایی

آشنایی اجمالی با برخی از عقود اسلامی – واجب مغفول بویژه در معاملات اقتصادی، بازرگانی

ضرورت توجه به پرداخت زکات در تولید گندم و سیاست‌های قیمت‌گذاری

بیوتروریسم یا تروریسم بیولوژیک

تاریخچه تحقیقات گندم در ایران

نان صنعتی

تاثیر گرم شدن زمین در کیفیت گندم

 

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا