اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

برگزاری دوره آموزشی دانه‎های روغنی (سویا، کلزا،آفتابگردان و گلرنگ) در تاریخ 96/12/07

آرد گندم در سراسر دنیا به عنوان اصلی‌­ترین ماده اولیه در تهیه نان همواره مورد توجه دست­‌اندرکاران حوزه­‌های کشاورزی، آسیابانان و تولیدکنندگان نان قرار گرفته است و هریک به نوبه خود با تخصص و شناخت کافی در خصوص ویژگیهای گندم، آرد و نان می‌توانند در ارتقاء کیفیت محصول نهایی این زنجیره مؤثر واقع گردند. از سوی دیگر دست­‌اندرکاران حوزه‌های بهداشتی آن را بعنوان حامل مناسبی جهت غنی‌سازی با‌ آهن و اسیدفولیک می‌­شناسند. از این‌رو توجه و شناسایی انواع آرد و ویژگیهای کیفی آن، حائز اهمیت می‌باشد. نوشتار حاضر با هدف شناسایی این ویژگیها، مندرج در استاندارد ۱۰۳ آرد گندم – تجدید نظر پنجم (اصلاحیه شماره ۱ استاندارد ملی ایران)، تهیه و تدوین گردیده است… دانلود مطلب

4 پاسخ به شناسایی انواع آرد و ویژگیهای کیفی آن با نگاهی بر استاندارد ۱۰۳ آرد گندم- تجدید نظر پنجم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا