اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

سال 97 سال ارتقاء کیفیت نان

آرد گندم در سراسر دنیا به عنوان اصلی‌­ترین ماده اولیه در تهیه نان همواره مورد توجه دست­‌اندرکاران حوزه­‌های کشاورزی، آسیابانان و تولیدکنندگان نان قرار گرفته است و هریک به نوبه خود با تخصص و شناخت کافی در خصوص ویژگیهای گندم، آرد و نان می‌توانند در ارتقاء کیفیت محصول نهایی این زنجیره مؤثر واقع گردند. از سوی دیگر دست­‌اندرکاران حوزه‌های بهداشتی آن را بعنوان حامل مناسبی جهت غنی‌سازی با‌ آهن و اسیدفولیک می‌­شناسند. از این‌رو توجه و شناسایی انواع آرد و ویژگیهای کیفی آن، حائز اهمیت می‌باشد. نوشتار حاضر با هدف شناسایی این ویژگیها، مندرج در استاندارد ۱۰۳ آرد گندم – تجدید نظر پنجم (اصلاحیه شماره ۱ استاندارد ملی ایران)، تهیه و تدوین گردیده است… دانلود مطلب

4 پاسخ به شناسایی انواع آرد و ویژگیهای کیفی آن با نگاهی بر استاندارد ۱۰۳ آرد گندم- تجدید نظر پنجم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
آذر ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« آبان    
 123
۴۵۶۷۸۹۱۰
۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷
۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴
۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

امور آسیب دیدگی و کسري کالا

دستور العمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌هاي روغني

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا