اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

سال 97 سال ارتقاء کیفیت نان

سیستم ذخیره‌سازی، مکانی جهت ذخیره­‌سازی کالا با اصول تعیین شده، در جهت حفظ خواص اصلی و جلوگیری از تغییر آن است. مسئولیت ذخیره‌سازی غلات و نگهداری از آن طی دوره زمانی مورد نظر، به منظور ارسال آن در زمان‌های مختلف برای استفاده صنعتی، صادرات و مصرف می‌باشد. نگهداری و ذخیره‌سازی گندم پروسه‌ای پیچیده و فعال است؛ به دلیل اینکه دانه گندم پس از برداشت نیز می‌تواند به عنوان یک ارگانیسم زنده، کلیه اعمال حیاتی مانند تنفس، متابولیسم و رشـد را انجام دهد و در معرض تغییرات شیمیایی و بیولوژیکی مانند کاهش قوه نامیه، افزایش اسیدیته، تضعیف گلوتن، تجزیه آنزیماتیکی، از دست رفتن مواد مغذی و تغییرات ظاهری مانند شکستگی و سوراخ شدن و جوانه زدن قرار گیرد. از سوی دیگر ضایعات ناشی از جابجایی گندم، کسری ناشی از خشک شدن طبیعی و افت رطوبی گندم و ضایعات مربوط به فعالیت میکروارگانیسم‌ها و یا فعالیت آفات انباری از جمله عواملی است که منجر به افت کمی و کیفی گندم حین ذخیره‌سازی خواهد شد. به طورکلی هدف اصلی در طول انبار کردن و ذخیره‌سازی حفظ کمیت وکیفیت گندم است بطوریکه در زمان ذخیره‌سازی خواص اصلی دانه حفظ گردد… دانلود مطلب

2 پاسخ به ذخیره‌سازی گندم و اهمیت کنترل کیفی در طول نگهداری

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
آذر ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« آبان    
 123
۴۵۶۷۸۹۱۰
۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷
۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴
۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

امور آسیب دیدگی و کسري کالا

دستور العمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌هاي روغني

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا