تقویم روز
آبان ۱۳۹۷
ش ی د س چ پ ج
« مهر    
 1234
۵۶۷۸۹۱۰۱۱
۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸
۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵
۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰  
اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

حلول ماه پرخیر و برکت ربیع‌الاول، ماه ولادت با سعادت پیامبر اکرم(ص) بر عموم مسلمین تبریک و تهنیت باد.

از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر ترکیب و ویژگی‌های آرد و متعاقباً کیفیت نان حاصل، درجه استحصال آرد می‌باشد.  با توجه به اینکه اختلاف قابل ملاحظه‌ای در ترکیب آندوسپرم و پوسته دانه گندم وجود دارد، آردهایی که درجه استحصال مختلف دارند، از لحاظ ترکیب و میزان پروتئین یکسان نخواهند بود و امروزه ثابت شده که ترکیب آرد و بویژه مقدار و کیفیت پروتئین آن از فاکتورهای عمده در تعیین کیفیت نان می‌باشند… دانلود مطلب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

سال حمایت از کالای ایرانی

دستورالعمل‌ها

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

دستورالعمل خرید گندم کیفی 97

دستورالعمل دانه‌های روغنی 97

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا