اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

برگزاری دوره آموزشی دانه‎های روغنی (سویا، کلزا،آفتابگردان و گلرنگ) در تاریخ 96/12/07

در مورخ ۹۶/۱۱/۱۱ کارگروهی متشکل از مرکز پژوهش‌های غلات (آقای دکتر نصر، سرپرست مرکز پژوهش‌های غلات و آقای آرش طاهری، سرپرست گروه صنایع پخت) و کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار زنجیره گندم، آرد و نان (آقای دکتر کریمی، رئیس کانون، آقای محمود مرشدی، دبیر انجمن تولیدکنندگان ماشین‏‌آلات پخت نان و آقای محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم) از مجتمع تولید نان بارک واقع در غرب تهران به‌منظور بررسی فرایند تولید نان‌های سنتی بدون استفاده از جوش شیرین بازدید نمودند. در این بازدید فرآیند تولید نان‌های سنگک، بربری و تافتون بررسی گردید و در نهایت کیفیت نان‌های تولیدی که بدون استفاده از جوش شیرین تولید شده بودند مورد سنجش کارشناسی قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده کیفیت حسی هر سه نوع نان تولیدی مطابق استاندارد ۲۶۲۸ ویژگی‌ها و روش‌های آزمون نان‌های سنتی در محدوده خوب واقع گردید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا