اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

برگزاری دوره آموزشی دانه‎های روغنی (سویا، کلزا،آفتابگردان و گلرنگ) در تاریخ 96/12/07

با توجه به اینکه نان، یکی از کالاهای اساسی و ضروری در سبد غذایی خانوار و تأمین کننده بخش اعظم انرژی، پروتئین، املاح و ویتامین‌های گروه B مورد نیاز بدن می‌باشد؛ اطمینان از ارزش غذایی و کیفی آن از اهمیت ویژه‌­ای برخوردار است. انواع آرد با درجه استخراج متفاوت برای تهیه نا­ن­‌های سنتی و صنعتی در کشور بکار می‌روند که هر یک، ویژگی‌ها و فاکتورهای کیفی خاص خود را دارند. امروزه تحقیقات نشان داده است که غذاهای حاوی غلات بویژه دانه کامل از بزرگترین منابع فیبر خوراکی هستند. سبوس گندم نیز به عنوان یک فیبر نامحلول حاوی مواد مغذی زیادی است که با ورود به آرد می‌تواند ارزش غذایی نان مصرفی را به شرط رعایت اصول لازم در فرایند پخت ارتقا دهد… دانلود مطلب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا