اتوماسیون اداری

صفحه ایمیل کاربران

اوقات شرعی

برگزاری دوره آموزشی دانه‎های روغنی (سویا، کلزا،آفتابگردان و گلرنگ) در تاریخ 96/12/07

آکریلامید (ACRYLAMIDE) یک ترکیب شیمیایی است که در غذاهای با منشاء گیاهی که غنی از کربوهیدرات و مقدار کمی پروتئین می‌باشند. در طی مراحل پخت با حرارت بالا تشکیل می‌شود. برخی منابع از پتانسیل سرطان‌زایی آن خبر داده‌اند که هنگام سوختن، برشته شدن یا پختن مواد کربوهیدراتی غلات در درجه حرارت بالا در محصولاتی چون سیب زمینی برشته شده، چیبس و نان ایجاد می‌شود. به دلیل مصرف بالای نان در کشور ایران، آکریلامید مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است… دانلود مطلب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیام نوروزی مقام معظم رهبری

اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال

تقویم روز
بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی   اسفند »
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  
دستورالعمل

نظام‌نامه ارزیابی و کنترل کیفیت

امور آسیب دیدگی و کسری کالا

دستورالعمل خرید گندم کیفی 96

دستورالعمل دانه‌های روغنی

دستورالعمل واردات-نگهداری کالا